Alma Bunić, dipl.ing. Wellness manager

Alma Bunić, dipl.ing. Wellness manager

Osobni podaci:

Rođena sam u Bjelovaru, 14.02.1979. U Zagrebu sam završila Prehrambeno Biotehnološki Fakultet. Nakon završenog fakulteta radim u prodaji wellness opreme i kao edukator u wellnesima-prodaja, komunikacija. Završavam stručne edukacije iz prodaje i komunikacije.

Radno iskustvo:

Počinjem raditi u AGRAMU 89 tada poznatoj, renomiranoj tvrtki, 1. Zastupik u Hrvatskoj za dodatke prehrani „Twinlab“ . Radim kao voditelj wellnesaa TWINTIME na kaptolu te kao nutricionist.

Sudjelujem u mnogim vaznim događajima vezanim za ljepotu, dio žiria u izboru sa Miss Univers. Jelovnike radim za poznate medijeske ličnosti i tu počinjem sa radom na prvim jelovnicima. 2007. godine 2007. završavam Stručnu edukaciju za wellness managera Od 2007. Počinjem raditi intenzivno na području nutricionizma.

Nakon završene edukacije za wellness managera odlučujem otvoriti svoj samostalni obrt za nutricionizam i savjetovanje iz područja prehrane. Intenzivno izrađujem jelovnike za redukciju tjelesne težine, izrađujem jelovnike za JUDO klubove na području Zagreba, Tenis klubove, individulano za mlade nogometaše, te ljude sa određenim zdravstvenim problemima.

Redovito pratim stanje vitamina i minerala kod djece sportaša  te pojedincima na individualnom savjetovanju. Počinjem se baviti i mjerenje masnog tkiva jednom od najtočnijih metoda Skinfold Kaliper na 7 točaka. Počinjem raditi kao savjetnik za Calivita Internacional s čije sam strane krenula na edukaciju za mikrskopsku analzu žive kapi krvi- Darkfield metoda.
 
Surađujem sa Body creatorom, Silueta club, Slimming club, Magic well i wellness centar Coner Sheraton. 2011. radim na projektu jedinstvenom u ovom dijelu Europe, catering pravilne i uravnotežene prehrane 5 obroka za 3 dana,dostava na kućnu adresu skuhane i pripremljene hrane prema individualnom pristupu.

Moj rad sa ljudima na području nutricionizma prepoznaje sve veći broj ljudi. Odlučujem se proširiti svoje područje djelovanja na Biorezonancu. Radim pregled putem biorezonantnog uređaja- detekcija promjena organa na principu informacije stanice te određivanje istom metodom intoloerancije i mikroorganizama u tijelu.
 
Edukaciju završavam u Budimpešti  gdje dobivam Certifikat za rad na aparatu Sensitiv Imago 100. Tu moj posao dobiva još jednu dimeziju te na taj način i sami jelovnici i dodaci  preharani dobivaju na još većem značenju. Radim biorezonancu na području hrvatske Zagreb, Varaždin, Bjelovar, Otok Rab, Pag, Hvar, Istra, i Zadar.

2013. počinjem suradnju sa portalom sirovahrana.hr te sudjelujem u edukacijama, radionicama sirove hrane.

Upisujem školu za fitoterapeuta 2014. godine u Učilištu Galbanum. Polako svoje savjete upotpunjujem i preporukom iz područja fitoterapije. Pokrećem malu školu sirove hrane.